Превод и легализация СИДЕРА на всякакви документи и бланки 2

Превод и легализация на българска диплома за средно образование

Диплома за средно образование

Всеки, който се е сблъсквал с това „предизвикателство“ няма да отрече, че това е една досадна процедура, от която обаче няма как да избягате, ако искате Вие или Вашите деца да учат в чужд университет.

След като минат матурите в 12-ти клас всички с нетърпение чакат да получат дипломите, да пипнат тази кожена книжка, за която са се борили през последните 5 години 🙂

Ние Ви съветваме да не се захващате сами с легализацията на диплома, няма нужда да харчите пари за автобусни или самолетни билети или бензин за колата. Повярвайте, че ако оставите всичко това в нашите ръце, ще си спестите куп главоболия и излишно харчене на средства. Все пак покрай бала всички са меко казано „на червено“.                

Бързо, лесно и удобно можете да получите в желания от Вас срок преведена и легализирана дипломата за средно образование, респ. за висше.

Step 1. Посещавате ни в нашето бюро за преводи и оставяте оригинала на дипломата за средно образование или заверено копие от нотариус.

Step 2. След

  • 14 работни дни за обикновена поръчка
  • 10 работни дни за бърза поръчка
  • 6 работни дни за експресна поръчка

идвате да си вземете преведената и легализирана диплома.

ТОВА Е ВСИЧКО!

Виждате ли колко е лесно! Само с две посещения в нашия офис и без главоболия Вие имате преведена диплома от заклети преводачи с дългогодишен опит и легализирана, с положен апостил от НАЦИД /Национален център за информация и документация/ и заверка от Консулски отдел.

Ако все пак сте затруднени да ни посетите в офиса в работно време, можете да изпратите дипломата по куриер до Еконт или Спиди или след предварителна уговорка ние ще отворим офиса за Вас и през уикенда, след предварителна уговорка на телефон  0877 000513. Можете да пращате съобщения и във Вайбър и на нашата Фейсбук страница или на следния имейл: office@siderabg.com

Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси и също така, ако се доверите на нас, както вече много други клиенти направиха!

Благодарим за доверието!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart