Превод и легализация СИДЕРА на всякакви документи и бланки 2

Легализация на епикриза

епикриза

Възможна ли е легализация на ЕПИКРИЗА от български на чужд език?

Да. Възможна е. Независимо на какъв език ще се превежда, след превода на съответната епикриза всеки може да поръча и легализация на медицинския документ. Дали е нужна легализация зависи от компетентния орган, където ще бъде представен документа / епикриза, болничен лист, медицинска бележка, медицинско направление и т.н./За тази цел ние съветваме винаги нашите клиенти първо да се обърнат към институцията в чужбина, където ще се представи медицинското, респективно всеки един документ, издаден в България и тогава, след като са сигурни, че от тях се изисква легализация, едва тогава да възложат това на нашата фирма.

За легализацията на Епикриза, издадена от държавно медицинско заведение, е необходимо нотариално заверено копие на оригинал (препис) с изходящ номер, дата, печат и подпис на лекар (завеждащ отделение).

За легализация на Епикриза, издадена от частно медицинско заведение, е необходим оригинал с изходящ номер, дата, печат и подпис на лекар (завеждащ отделение) и нотариално заверен препис.

Цените за легализация на Епикриза зависят от вида на поръчката: Обикновена, бърза или експресна поръчка.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ще отговорим на всички въпроси напълно безплатно, независимо дали ще възложите на нас превода или легализацията. Ще се радваме да бъдем полезни!

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart